Royaal landhuis in Murla

343 m² - Murla, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Royale zuidgeoriënteerde villa welke gebouwd is op een vlak perceel. Ideaal als business investering. Groot perceel met omheind gedeelte voor de hond en een kindvriendelijk gedeelte. Minder dan 10 jaar oud. Rustige omgeving op loopafstand van het dorp Murla, 15 minuten rijden van Jalon. Groot parkeerterrein en rotonde welke leidt naar de hoofdentree en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer met een grote lounge met balkenplafond en houtkachel en een aangrenzende eetkamer met balkenplafond. Volledig ingerichte keuken met gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser en een aparte bijkeuken met wasmachine, etc.

Deuren naar de zonnige zuidgeoriënteerde veranda. Op dit niveau bevinden zich 2 gastenslaapkamers met inbouw kleerkasten en een badkamer met vanuit beide slaapkamers directe toegang. Twee extra kamers, welke als gebruik zijn als kantoor. Deze kamers kunnen ook gebruikt worden als slaapkamers. Gastenbadkamer en douche. Deuren naar de tuin. Gang met volop bergkasten en kasten onder de trap.  

Op de bovenverdieping 3 extra slaapkamers met inbouw kleerkasten welke een familiebadkamer delen en een speelkamer. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een groot terras en inloop kast, grote ensuite badkamer met hoekbad en dubbele wastafel.

Tuin met 2 putten voor irrigatie. Zwembad van 10x5m.

Inclusief: centrale verwarming op olie door de volledige woning en pre-installatie voor airconditioning.

In prijs verlaagd van 695.000 euro voor 650.000 euro.

EEC: in aanvraag

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 1843
Status : Modern pre-owned
Prijs : €650.000
Slaapkamers : 8
Badkamers : 5
Oppervlakte : 343 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 10,539 m²
Kenmerken
Centrale verwarming
Zwembad
Eigen parkeergelegenheid
Berging
Tuin
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Murla
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 1843
  • Slaapkamers : 8
  • Badkamers : 5
  • Oppervlakte : 343 m²
€650.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.