Project van moderne villa met zeezicht in Moraira

410 m² - Moraira, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Project van een luxe moderne villa in Moraira met panoramisch zeezicht en zicht op de bergen. De villa heeft zuidoriëntatie en is gelegen op 3,5km van zee.

De 3 verdiepingen zijn allen toegankelijk via een lift met op de begane grond een gastentoilet, royale woon/eetkamer met toegang tot het terras. Amerikaanse stijl keuken voorzien van Siemens apparatuur. Slaapkamer met ensuite badkamer. Op de eerste verdieping 3 slaapkamer met ensuite badkamers. Op de benedenverdieping een sauna en badkamer met douche. Buiten treft u het infinity zwembad aan, grote terrassen met BBQ gedeelte, tuin met automatisch irrigatiesysteem.

De villa wordt zeer hoogwaardig afgewerkt met jacuzzi, inbouw kleerkasten, veiligheidsglas, natuurstenen wanden, entree tot het perceel en aangelegde parkeerplaats, groot formaat porseleinen tegels van merk Saloni, LED verlichting, vloerverwarming, airco warm/koud door de woning, zonnepanelen voor warm water en elektrische shutters.

Prijs nieuwbouw van 1.700.000 Euro to 2.000.000 Euro naargelang de eindkeuzes van de klant inzake materialen en installaties die in deze fase van het bouwproject nog kunnen gepersonaliseerd worden volgens de wensen van de koper. 

Voor meer informatie of een bezoek aan de locatie met verdere toelichting, neem contact met ons op.

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 1762
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : €1.875.000
Slaapkamers : 4
Badkamers : 5
Oppervlakte : 410 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 1,000 m²
Zeezicht
Uitzicht op Bergen
Kenmerken
Airconditioning
Lift
Zwembad
Jacuzzi
Sauna
Eigen parkeergelegenheid
Tuin
Vloerverwarming
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Moraira
Omgeving
Strand 10 minuten
Centrum 10 minuten
Vliegveld 75 minuten
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 1762
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 5
  • Oppervlakte : 410 m²
€1.875.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.