Landelijk villa project Villa Romero

199 m² - Benissa, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Prachtig rustiek villamodel in traditionele fincastijl, nieuw te bouwen op een perceel naar keuze aan de Costa Blanca Noord.

De woning zal gebouwd worden met een landelijke uitstraling met kenmerkend materiaalgebruik, zoals Arabische dakpannen, hout en natuursteen, met hoogwaardige bouwkwaliteiten en voorzieningen anno 2017, voor optimaal wooncomfort.

De gelijkvloerse woning bestaat uit de hoofdwoning en gastenverblijf. Indeling hoofdwoning: Entree, hal, gastentoilet, woon/eetkamer, keuken met bijkeuken, gang, slaapkamer met ensuite badkamer. Indeling gastenverblijf: Zitruimte met eigen entree, 2 gastenslaapkamers en gastenbadkamer.

De woning zal hoogwaardig opgeleverd worden met o.a.:  airconditioning warm/koud, gas centrale verwarming met radiatoren, topkwaliteit houten kozijnwerk van Duitse fabrikant Dopfner met driedubbel glas, rolluiken in slaapkamers, porceleinen vloeren en wandtegels Aparici, keuken DICA met apparatuur BALAY, privé zwembad 9x4m met buitendouche, oprit in grind en elektrische toegangspoort en voetgangerspoort. Videofone.

Voor de bouw van deze villa beschikt Royal Residence Lifestyle over een ruim aanbod rustico percelen van minimaal 10.000m2. Villa Romero wordt gebouwd onder begeleiding van Royal Residence Lifestyle met een gerenommeerd Spaanse bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in dergelijke stijl woningen. Voor meer info over deze stijl, kijk op de speciale pagina in onze website, KLIK HIER.

De prijs is inclusief kostenraming voor professionele kosten: architect en technisch architect, bouwbegeleiding,  taksen gemeentelijke bouwvergunning, uitwendige ingenieurscontrole werf plus certificaat energetische waarde OCT, All Risk verzekering en tienjarige bouwgarantieverzekering, geotechnische studie en topografie.

P.s. De schets is het eerste ontwerp van Villa Romero, de foto’s zijn van gerealiseerde voorbeeldwoningen ter illustratie van de stijl en kwaliteiten.

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 1267
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : Vanaf €398.000
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Oppervlakte : 199 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 0 m²
Kenmerken
Centrale verwarming
Airconditioning
Zwembad
Buitendouche
Elektrische poorten
Voetgangerspoort
Eigen parkeergelegenheid
Guest house
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Benissa
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 1267
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Oppervlakte : 199 m²
Vanaf €398.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.