Goed onderhouden villa met zeezicht in Altea

302 m² - Altea, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Gelegen op een omheind hoekperceel in een gevestigde woonwijk van Sierra de Altea. Oriëntatie op het zuiden. Woonruimte op 2 verdiepingen en toegang tot het huis met parkeergelegenheid vanaf 2 straten. Klaar om in te trekken.

Op de begane grond: entree, ruime woon/eetkamer met toegang tot een overdekt terras van 26 m2 en open terrassen met prachtig uitzicht op zee en uitzicht op het zwembad en zonneterras beneden. Volledig ingerichte separate keuken, grote was- en bergruimte, ruime hoofdslaapkamer en suite met bad en douche, toilet, binnentrap naar de benedenverdieping.

Op de benedenverdieping: 2 slaapkamers met directe toegang tot het zwembad en zonneterras, 1 badkamer. Grote multifunctionele ruimte van 55 m2 met deur naar buiten die kan worden verbouwd tot nog een slaapkamer annex badkamer, garage van 43 m2 voor 2 auto’s. Dakterras, decoratieve buitentrap.

Buitengebeuren: rechthoekig zwembad van 5 x 10 m met gedeelte voor kinderen en een grote berging eronder. Buitendouche, buitentoilet, volwassen aangelegde tuin. De onderste ingang leidt naar een ruime parkeerplaats voor 5 – 6 auto’s. De andere ingang biedt parkeerruimte voor 1 auto. 2 elektrische autopoorten, 1 voetgangersdeur.

Kenmerken: 5 splits aircon warm/koud, kastenwanden, open haard, elektrische zonnewering, rolluiken, wit aluminium kozijnwerk met hoge kwaliteit dubbel glas. Inclusief inventaris. Geldig bewoonbaarheidscertificaat aanwezig.

Energieverbruik: E

Uitstoot CO2: D

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 2156
Status : Resale
Prijs : €785.000
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Toilets : 2
Oppervlakte : 302 m²
Bouwjaar : 1999
Perceel : 1,140 m²
Zeezicht
Uitzicht op Bergen
Kenmerken
Airconditioning
Zwembad
Buitendouche
Buiten toilet
Elektrische poorten
Voetgangerspoort
Eigen parkeergelegenheid
Garage
Berging
Tuin
Furnished
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Altea
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 2156
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Oppervlakte : 302 m²
€785.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.