Off plan project voor een nieuwe te bouwen designer villa met zeezicht in Calpe

321 m² - Calpe, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Nieuwe te bouwen in een unieke gevestigde wijk van Calpe met fantastisch uitzicht op zee en de Peñón de Ifach. Moderne villa met 3 verdiepingen, volledig aangepast aan het perceel en volledig geïntegreerd in de omgeving. Beschikbaarheid van de gemeentelijke bouwvergunning op naam van de koper: 3-4 maanden. Periode van de bouwwerkzaamheden: 18 maanden.

Op de begane grond: entree met trappenhuis en lift die alle verdiepingen verbindt, garage voor 2 auto’s, berging en een appartement met slaapkamer, woongedeelte met keuken en badkamer.

Op de begane grond: gang met aan de ene kant het daggedeelte dat bestaat uit: woon-/eetkamer, open keuken met ontbijteiland, directe toegang tot een terras met BBQ. Aan de andere kant het nachtgedeelte dat bestaat uit: hoofdslaapkamer met badkamer en kleedruimte, gastenslaapkamer en gastenbadkamer.

Op de bovenverdieping: overloop, ruime hoofdslaapkamer met grote badkamer, garderobekast en directe toegang tot een privébalkon met fantastisch zeezicht.

Exterieur: 50,50 m2 parkeerplaats, 72,55m2 zwembadterras, 35,30m2 zwembad met LED-verlichting, pre-installatie verwarming en een technische ruimte.

Aangelegde tuin met grind en kunstgras, automatisch irrigatiesysteem, voetgangersdeur en autopoort met afstandsbediening.

Kenmerken: vloerverwarming, centrale airconditioning via een ventilatiesysteem met individuele airconditioning voor elke kamer, geluidsisolatiesysteem, ventilatiesysteem volgens de laatste technische bouwvoorschriften. Dubbele beglazing Climalit met zonregulering en lage emissie. Buitenkant aluminium betimmering met thermische onderbreking en gemotoriseerde rolluiken in slaapkamers, wit gelakte keuken met Silestone aanrechtblad en witgoed. Roca sanitair, hangende toiletten, antislip douchebakken, vloeren van gerectificeerd porselein 90×90, witte keramische wandtegels, ingebouwde kasten met schuifdeuren, voering en interieur verdelingen, witte binnendeuren van 2,4 H met verborgen scharnieren.

Het huis heeft een verzekering van 10 jaar die het herstel garandeert van schade als gevolg van gebreken die de fundering/structuur aantasten en de weerstand in gevaar brengen.

EEC: in uitvoering

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 2142
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : €1.145.000
Slaapkamers : 4
Badkamers : 4
Oppervlakte : 321 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 885 m²
Zeezicht
Uitzicht op Bergen
Valleizicht
Open uitzicht
Platteland uitzicht
Kenmerken
Zwembad
Garage
Tuin
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Calpe
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 2142
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 4
  • Oppervlakte : 321 m²
€1.145.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.