ONS WONINGAANBOD

Model Villa Julia

190 m² - Jávea, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Villa Julia is een moderne nieuw te bouwen villa op een perceel naar keuze aan de Costa Blanca Noord.

Dit villamodel heeft 2 verdiepingen en is als volgt ingedeeld: Op de begane grond de entree, trap, woon/eetkamer, moderne open keuken met ontbijtbar, bijkeuken, 2 slaapkamers met inbouwkast, badkamer. Vanuit de woonkamer toegang tot het overdekt en open terras en zwembad. Op de eerste verdieping de hoofdslaapkamers met inloopkast en ensuite badkamer en toegang tot een eigen terras. Extra slaapkamer met inbouwkast en ensuite badkamer.

Hoogwaardige afwerking met modern materiaalgebruik en installaties, zoals: airconditioning warm/koud, keuken voorzien van apparatuur, ledverlichting, moderne porseleinen vloertegels, dubbele beglazing en aluminium kozijnen, privé zwembad 7x3m, elektrische toegangspoort en voetgangerspoort, intercomsysteem, tuin aanleggereed met irrigatiesysteem. Bebouwde opp. 167m2, overdekt terras 23m2.

Bouw deze woning onder begeleiding van Royal Residence Lifestyle op een perceel aan de Costa Blanca Noord. We voorzien hiervoor in een apart geselecteerd aanbod. Voor meer informatie neem contact met ons op.

De prijs van het bouwperceel maakt geen deel uit van de gepubliceerde prijs.  In deze prijs  zijn inbegrepen: provisie kostenraming professionele kosten zoals: topgrafie, geotechnische studie, technisch management, architect en technisch architect, gemeentelijke taksen, bouwvergunning, OCT en ingenieurscontrole, EEC certificaat, allrisk bouwplaats verzekering en 10-jarige bouwgarantieverzekering. Exclusief perceel, BTW en k.k.

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 2009
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : Vanaf €499.000
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Oppervlakte : 190 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 0 m²
Days On Market : 0
Kenmerken
Airconditioning
Zwembad
Elektrische poorten
Voetgangerspoort
Videofoon
Eigen parkeergelegenheid
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Jávea
Coördinaten : N0° 0' 0''
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 2009
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 3
  • Oppervlakte : 190 m²
Vanaf €499.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.

CONTACT NEDERLAND/BELGIË

Bram Olijslagers
0031 (0) 85 004 30 77
bram@royal-residence.com

HOOFDKANTOOR ALTEA (ES)

Avda. Comunidad Valenciana 2, Bajo C 03590 Altea, Spanje
0034 96 584 0513
info@royal-residence.com