Villa model Andrea

179 m² - Altea, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Villa model Andrea is een langwerpige gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers en een apart woongedeelte en slaapgedeelte, welke gebouwd kan worden op een perceel naar keuze.

De indeling is als volgt: entree, hal, woon/eetkamer, moderne open keuken, garage, gastentoilet, 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Privé zwembad en zonneterras. Terras voor de slaapkamers is overdekt met 3-hoekige decoratieve lounge doeken.

De villa wordt hoogwaardig afgewerkt met: aluminium kozijnen met hoge kwaliteit glas met zonnefilter. Moderne keuken met gelakte kastdeuren en de nieuwste apparatuur Balay. Airconditioning. Inbouwkasten en gelakte binnendeuren. LED verlichting. Zonnepanelen voor warmwater boiler merk Ariston 150 liter. Groot formaat porseleinen tegels voor vloeren en wanden. Zwembad met Romeinse trap en verlichting, buitendouche en basis aangelegde tuin. Decoratieve doeken voor overdekt terras, BBQ. Poorten aan de straat voor auto en voetgangers met videofoon.

De prijs is berekend met fundering op een vlak bouwvriendelijk perceel uit ons aanbod of u kunt bouwen op een door u geselecteerd perceel waarbij we de prijs zullen berekenen op basis van de eigenschappen van het perceel ende geotechnische studie. De woning wordt gebouwd volgens de laatste normen op het gebied van energetische, akoestische en thermische waarden.

De prijs van het bouwperceel maakt geen deel uit van de gepubliceerde prijs. In deze prijs  zijn inbegrepen: provisie voor de honoraria van: architect, technisch architect, topografie en geotechnische studie, externe controle OCT, energiecertificaat en technische begeleiding, controle van beton en staal, allrisk bouwplaats verzekering, 10-jarige bouwgarantieverzekering en gemeentelijke taksen voor de bouwvergunning.

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 2007
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : Vanaf €494.000
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Oppervlakte : 179 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 0 Sqft
Days On Market : 0
Kenmerken
Airconditioning
Zwembad
Buitendouche
Voetgangerspoort
Eigen parkeergelegenheid
Garage
Tuin
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Altea
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 2007
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Oppervlakte : 179 m²
Vanaf €494.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.