Luxe villa in Moraira met zeezicht

390 m² - Moraira, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Gebouwd in een exclusieve zone van Moraira op een hoger gelegen perceel heeft u vanuit deze villa een adembenemend uitzicht over de kustlijn van Moraira tot Calpe.

Op de begane grond: royale woonkamer en eetkamer met toegang tot een veranda, het open terras en zwembad. Tweede veranda welke gesloten kan worden met glaspanelen. Twee dubbele slaapkamers met ensuite badkamers en toegang tot het terras, studeerkamer en gastentoilet.

Op de eerste verdieping: hoofdslaapkamer met kleedkamer, badkamer, glazen plafond en privé terras, dubbele gastenslaapkamer met ensuite badkamer.

Op de benedenverdieping: grote multifunctionele ruimte, dubbele garage met toegang tot het huis,  zwembad met onregelmatige vorm en gemakkelijke strandachtige toegang.

Kenmerken: domotica systeem, geluidssysteem, alarm, airco, inbouwkasten, centrale verwarming, wit aluminium kozijnwerk met dubbele beglazing, muggenhorren en elektrische rolluiken. Aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem en elektrische poort met videofoon en satelliet.

EEC: in aanvraag.

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 1921
Status : Resale
Prijs : €1.490.000
Slaapkamers : 5
Badkamers : 4
Oppervlakte : 390 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 1,033 m²
Zeezicht
Uitzicht op Bergen
Valleizicht
Open uitzicht
Kenmerken
Centrale verwarming
Airconditioning
Zwembad
Elektrische poorten
Videofoon
Tuin
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Moraira
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 1921
  • Slaapkamers : 5
  • Badkamers : 4
  • Oppervlakte : 390 m²
€1.490.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.