Nieuw te bouwen villa met zeezicht in Benissa

625 m² - Benissa, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Nieuw te bouwen villa met zuidoriëntatie en zeezicht. De 3 verdiepingen zijn verbonden met een lift en trappen. Op de benedenverdieping een binnenzwembad met relaxgedeelte, gym, sauna, bad, wijnkelder, slaapkamer en garage voor 3 auto’s.

Op de hoofdverdieping twee ruime slaapkamers met ensuite badkamers en toegang tot het hoofdterras. Gastentoilet, moderne volledig uitgeruste keuken met apparatuur van topkwaliteit merken en een aparte bijkeuken met wasgedeelte en toegang tot een terras. De open keuken is verbonden met een royale woon/eetkamer welke een fantastisch open zicht biedt via de grote raampartijen. Groot zonneterras, infinity zwembad van 66m2 en een BBQ gedeelte.

Op de bovenverdieping 2 gastenslaapkamers met ensuite badkamers en een prive terras omgeving door een aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem, twee entrees via een automatische toegangspoort en aan beide zijden parkeerplaats voor 2 auto’s.

Kenmerken: inbouwkasten, airconditioning, vloerverwarming, domoticasysteem, alarmsysteem en pre-installatie camerasysteem. EEC in aanvraag.

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 1883
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : €2.100.000
Slaapkamers : 4
Badkamers : 5
Oppervlakte : 625 m²
Bouwjaar : 2020
Perceel : 1,084 m²
Locatie
Land : Spanje
Omgeving : Costa Blanca
Stad : Benissa
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 1883
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 5
  • Oppervlakte : 625 m²
€2.100.000

Hallo, Ik ben Bram. Kan ik u helpen?


Als u een vraag heeft over deze woning of grondstuk, dan help ik u graag verder! Vul hieronder uw gegevens in en ik neem persoonlijk contact met u op.