• BOUW UW DROOMVILLA!

    Realiseer met ons uw luxe villa aan de Costa Blanca.

UW VILLA BOUWEN AAN DE COSTA BLANCA GEHEEL NAAR EIGEN WENS EN ONTWERP

BOUW UW VILLA

Met ons kunt u geheel naar eigen wens en ontwerp uw villa bouwen op de voor u perfecte locatie aan de Costa Blanca. We verlenen hierbij een uniek turn-key concept voor de klant die op zoek is naar een state-of-the-art nieuwbouw villa voorzien van de meest recente bouwtechnieken en faciliteiten die men vandaag de dag wenst voor optimaal wooncomfort. Of u nu een woning wilt bouwen voor eigen gebruik of voor investering met een maximaal rendement, uw wensen en uitgangspunten stellen we centraal.

Royal Residence Lifestyle assisteert u gedurende het complete bouwtraject, van de acquisitie van het perceel, het ontwerp en de ontwikkeling, tot aan de bouw en oplevering van de woning en eventueel marketing bij doorverkoop. We werken hierbij enkel samen met de beste partijen op het gebied van bouwen en design, zoals gerenommeerde architecten, technisch architecten en bouwbedrijven.

AANKOOP BOUWGROND

De selectie en keuze van het perceel is zowat het meest essentiële deel van het bouwtraject. Het perceel is de basis van uw project en is bepalend voor het vervolg. We bieden u een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan bouwpercelen aan de Costa Blanca en maken op basis van uw wensen omtrent ligging, zicht, faciliteiten in de omgeving en uw totaalbudget een persoonlijke selectie.

ONTWERP & ONTWIKKELING

Op basis van de keuze van het perceel en het verder in kaart brengen van uw specifieke woonwensen zal ons creatieve team aan de slag gaan met de eerste schetsontwerpen welke later technisch uitgewerkt worden door één van onze samenwerkende architecten met gedetailleerde plattegronden en realistische 3D artist impressies.

INVESTERING

Wenst u een woning te bouwen als investering? Dan kunnen we u met onze jarenlange ervaring en kennis van de huidige Spaanse vastgoedmarkt uitstekend van dienst zijn, waarbij we het rendement op uw investering centraal stellen en we bij de ontwikkeling van uw project tevens rekening houden met de wensen van de hedendaagse veeleisende internationale koper. De juiste keuze van de locatie, een optimale indeling van de woning en een zorgvuldige keuze van materialen en faciliteiten zijn hierbij van eminent belang om de juiste doelgroep aan te spreken.

BOUWBEGELEIDING

Tijdens het bouwproces zorgen we voor de communicatie en coördinatie tussen u als opdrachtgever en de vele partijen die aan bod komen zoals architecten en constructeurs. We helpen u bij het selecteren van de juiste partijen en we zorgen tijdens de bouw voor een intensieve technische begeleiding door regelmatige werfbezoeken en het bijwonen van bouwvergaderingen. Bovendien houden we u op de hoogte van de voortgang van de werken middels fotoreportages en berichten en houden we de tijdsplanning en budgettering strak in de gaten. We optimaliseren uw project van concept tot oplevering.

MARKETING & VERKOOP

Indien u voor investering een villa in Spanje bouwt kunnen wij met onze makelaardij uw project op de internationale markt actief promoten middels doelgerichte en goed doordachte marketingcampagnes en middels ons internationaal netwerk aan samenwerkende intermediairs. Met onze ervaring op het gebied van vastgoedpromotie in het luxe segment en onze uitstekende contacten met diverse kwaliteitsmedia streven we naar een maximaal verkoopresultaat. Voor de verkoop van uw project kunnen we ook zorgen voor extra promotiemiddelen, zoals brochures, presentatieboeken, maquettes en projectwebsites.

INTERIEUR & INRICHTING

Uw huis in Spanje is niet compleet zonder een perfect bijpassend interieur. We kunnen daarom ook het volledige interieur voor u verzorgen. In samenwerking met één van de meest toonaangevende designerhuizen van Spaanse bodem, Colección Alexandra, kunnen we geheel custom made op basis van uw persoonlijke stijl, wensen en budget, uw woning voorzien van meubilair en decoratie.

ONS STAPPENPLAN

WENSENLIJST

Samen met u stellen wij uw eisen en wensenlijst samen. Hoeveel slaapkamers en badkamers wilt u? Welke faciliteiten moeten er in de omgeving zijn?

BUDGET

Als financieel uitgangspunt houden we rekening met het totaalbudget dat u wenst te besteden en zorgen we voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

PERCEEL

Op basis van o.a. uw locatiewensen, zon oriëntatie en budget maken we voor u een selectie van de meest geschikte bouwpercelen.

DESIGN

Uw woonwensen worden door onze ontwerpers gegoten in een prachtig design rekening houdend met het perceel, het uitzicht en de regelwetgeving.

DOCUMENTEN

We verzorgen voor u alle documenten die nodig zijn voor de bouw van uw woning. Denk aan de contracten, vergunningen en verzekeringen.

PLANNING

We gaan met alle betrokken partijen een duidelijke planning maken voor de bouw en oplevering. Deze planning wordt door ons strak in de gaten gehouden.

BOUW

We zorgen voor de coördinatie tussen alle partijen, houden afspraken in de gaten en wonen alle bouwvergaderingen bij. U wordt door ons volledig op de hoogte gehouden middels rapportages.

SERVICE

Indien gewenst verzorgen wij voor u ook aanvullende zaken met onze partners. Denk aan het complete interieurdesign en tuinaanleg. Maak uw wensen kenbaar.

OVERTUIG UZELF EN BEKIJK ONZE REFERENTIE HUIZEN!

Dat we niet alleen maar zeggen dat we kunnen bouwen, maar dat we dat ook écht kunnen, bewijzen we u graag met onze referentiehuizen. Stuk voor stuk prachtige villa’s op schitterende locaties aan de Costa Blanca. Bent u geinteresseerd in het bouwen van een villa aan de Costa Blanca? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en bezoek enkele van onze referentiehuizen!

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA