BOUW UW TRADITIONELE STIJL LANDHUIS MET DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

BOUW UW LANDHUIS IN HET ÉCHTE SPANJE

Een totaalconcept van Royal Residence Lifestyle voor de realisatie van hoogwaardige villa’s in eigentijdse mediterrane stijl en landhuisstijl/fincastijl waarbij vakmanschap, authenticiteit en kwaliteit centraal staan. Ervaar een typisch Spaanse en authentieke woonbeleving op de mooiste landelijke locaties die de Costa Blanca te bieden heeft en ontdek de kleine bars met de lokale Spaanse wijnen en de familierestaurants in de pittoreske Spaanse dorpjes. Weg van de drukte aan de kust, maar wonen in de rust in een typisch Spaans landschap met het schilderachtige gebergte op de achtergrond en voldoende plaats voor het houden van paarden of andere dieren en toch met een uitstekende bereikbaarheid op slechts enkele autominuten van alle faciliteiten. Beleef nu de echte ‘Spanish way of life’!

Finca style villas

CONTEMPORARY FINCAS

Contemporary Fincas betekent modern wooncomfort in een authentiek jasje. De villa’s worden gebouwd met rustieke materialen en details welke uitstekend passen bij de typisch Spaanse fincastijl van deze woningen. Denk daarbij aan de robuuste houten voordeur, de porches en patio´s met waterpartijen waar u tot ’s avonds laat met de hele familie kunt genieten, veelvuldig gebruik van natuursteen, balken, Arabische pannen, vloeren en tegels in warme zuiderse tinten. De woningen zijn echter wel voorzien van hedendaagse moderne technologie anno 2016 om optimaal woongenot te garanderen. Een perfecte combinatie waar ‘oud’ en ‘nieuw’ uitstekend samengaan. De bouw van deze villa’s vergt specifiek vakmanschap en ervaring, daarom werken wij hiervoor samen met een bouwbedrijf gespecialiseerd in deze stijl woningen.

MEDITERRANEAN VILLAS

Met Contemporary Mediterranean Villas bieden wij u woningen in de typisch Mediterrane stijl, maar wel met een moderne knipoog. Traditionele Spaanse elementen zoals rondingen, bogen en een speelse combinatie van hellende daken met dakpannen maar met een strakkere, hedendaagse afwerking. Met deze woningen behouden we de sfeer die u gewend bent van een Spaanse woning aan de Middellandse zeekust en rusten wij die uit met de meest recente technologieën en woonfaciliteiten, welke voldoen aan de bouwnormen van nu. U bent ook hier verzekerd van een topkwaliteit woning.

RUSTICO GROND

Voor de bouw van onze Contemporary Fincas voorzien wij in een prachtig select aanbod aan rústico grondstukken met een minimale afmeting van 10.000m2 in het authentieke Spaanse landschap achter de kust. De grondstukken zijn in exclusieve verkoop voor bouwklanten van Royal Residence Lifestyle en hebben fantastisch uitzicht op zee of uitzicht op de bergen of de vallei. U bent direct in het echte Spanje. Indien u bouwplannen heeft op korte termijn, laten we u graag de beschikbare mogelijkheden zien.

BOUWBEGELEIDING

Voor de bouw van uw woning voorzien wij in een zeer complete begeleiding. We selecteren samen met u het best passende perceel en begeleiden u bij de aankoop van het perceel en gedurende het complete bouwproces. Van het ontwerp en de ontwikkeling van uw woning, tot aan de bouw en oplevering. We houden u op de hoogte van de voortgang van de werken middels fotoreportages en berichten en houden de tijdsplanning en budgettering strak in de gaten. We optimaliseren uw project van concept tot en met oplevering.

INTERIEUR & INRICHTING

Uw villa in Spanje is niet compleet zonder een perfect bijpassend interieur, ook een service die we voor u kunnen verzorgen. In samenwerking met één van de meest toonaangevende designerhuizen van Spaanse bodem, Colección Alexandra, kunnen we geheel custom made uw woning in Mediterrane of finca stijl voorzien van meubilair en decoratie. Colección Alexandra beschikt over een speciale meubellijn welke uitstekend past bij deze stijl villa’s.

IMPRESSIES

Bent u benieuwd naar de talrijke mogelijkheden? Om u een indruk te geven van Contemporary Spanish Villas hebben we een fotogalerij voor u samengesteld van voorbeelden en realisaties. Uiteraard bent u van harte welkom in Spanje om onder begeleiding van Royal Residence Lifestyle een referentiewoning te komen bekijken. Bekijk hier de gallerij.

VILLA ELIN – BENISSA COSTA | in aanbouw

Villa Elin is een prachtige nieuw te bouwen finca in Benissa op een rústico grondstuk met wijngaard van 10.057m2 en fantastisch weids uitzicht over het landschap en de Middellandse Zee.

Deze zeer ruime villa is momenteel in aanbouw voor een Nederlandse klant. De woning heeft een traditionele landhuisstijl met de kenmerkende elementen zoals natuursteen accenten en pannendak, maar zal voorzien zijn van alle recente bouwtechnieken en comfort voor een zeer gunstig energieverbruik.

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA