• RESIDENTIAL HARMONY MORAIRA

    Hét sterproject van Moraira! Exclusieve ontwikkeling met 6 adembenemende design villa’s op loopafstand van het strand.

    ONTVANG DE BROCHURE PER MAIL!

ONZE FILOSOFIE

In deze hectische en drukke wereld is levenskwaliteit een zeer kostbare zaak. Men heeft behoefte aan een ideale plek om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen in een omgeving met privacy en woonveiligheid waar optimaal naar harmonie wordt gestreefd. Dit met alle faciliteiten binnen handbereik en het wooncomfort en de luxe inrichting die vandaag door de internationale koopklanten wordt verlangd. Met deze gedachte heeft Royal Residence Lifestyle in samenwerking met gespecialiseerde partners een prestigieus ‘off plan’ project ontwikkeld op één van de mooiste locaties in Moraira, Residential Harmony genaamd.

EEN ‘PRIVATE GATED RESIDENCE’

Residential Harmony is een ‘private gated residence’ bestaande uit 6 onderscheidende vormgegeven design villa’s in ontwikkeling op percelen van min. 1000m2. Het project is gelegen op een fantastische locatie op loopafstand van het strand, de jachthaven en het bruisend centrum van Moraira met de gezellige wandelboulevard, winkels, bars en restaurants.

Er is een centrale entreepoort en toegangsweg met parkeerplaatsen voor bezoekers en voetpaden welke de bewoners optimale woonveiligheid en privacy garandeert en waarlangs vier percelen hun privé hoofdingang hebben. Het project is zo ontworpen, dat de ruime woningen met 3 of 4 slaapkamers zowel individueel in bouwstijl, ligging en uitzicht als onderling binnen het geheel en in combinatie met de Mediterrane woonomgeving optimaal in harmonie zijn.

06/2017 NIEUWS! START URBANISATIEWERKEN!

Hierbij willen wij u mededelen dat er recent gestart is met de urbanisatiewerken van ons project Residential Harmony Moraira. Er wordt hard gewerkt aan o.a. de ondergrondse infrastructuur, aanleg voetpaden  met straatverlichting, binnenwegen en afbakening percelen.

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op en plan een bezichtiging onder persoonlijke begeleiding en uitleg van onze project manager!

TOPLOCATIE OP LOOPAFSTAND VAN CENTRUM EN STRAND MORAIRA

GATED COMMUNITY VOOR VEILIGHEID EN PRIVACY

6 VRIJSTAANDE VILLA’S MET ONDERSCHEIDEND DESIGN

TOPKWALITEIT MATERIALEN EN LUXE FACILITEITEN

DE DECORATIEVE CENTRALE ENTREE EN STRAATMUUR MET BEPLANTING BIEDT DE BEWONERS EXTRA WOONVEILIGHEID EN PRIVACY EN GEEFT DIT UNIEKE PROJECT, DAT GEEN VERGELIJKING KENT IN DE OMGEVING, EEN IMPOSANTE UITSTRALING.

DE SITUATIE

DE VILLA’S

‘Tailored to your wishes’

Iedere villa wordt ‘off plan’ verkocht, zodat u deze nog naar wens kan personaliseren onder begeleiding van ons deskundige team. Zo ontstaat voor iedere bewoner van Residential Harmony de perfecte droomvilla.

VILLA ARPEGGIO

Villa Arpeggio is een moderne villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Deze villa heeft op beide verdiepingen een woonkamer en toegang via de centrale entree.

3 SLAAPKAMERS

2 BADKAMERS

WONING 364M2, PERCEEL 1044M2

PRIJS v.a. €970.000,- excl. BTW en k.k.

VILLA CONCERTO

Villa Concerto is een moderne villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers. De woning met woonlift heeft 3 verdiepingen met in de onderbouw een ruime garage. Toegang via de centrale entree.

4 SLAAPKAMERS

3 BADKAMERS

WONING 466M2, PERCEEL 1071M2

PRIJS v.a. €1.143.000,- excl. BTW en k.k.

VILLA BOLERO

Villa Bolero is een moderne villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning met 2 verdiepingen heeft in de onderbouw een gastenbadkamer en 2 gastenslaapkamers met toegang tot een eigen terras. Toegang via de centrale entree.

3 SLAAPKAMERS

2 BADKAMERS

WONING 237M2, PERCEEL 1114M2

Prijs: v.a. €822.000,- excl. BTW en k.k.

VERKOCHT

VILLA MELODY

Villa Melody is een moderne villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers. De woning met woonlift is verdeeld over 2 hoofdverdiepingen en een grote onderbouw met o.a. een dubbele garage en waskamer met natuurlicht vanuit een Engelse patio. Toegang via de centrale entree.

4 SLAAPKAMERS

3 BADKAMERS

WONING 415M2, PERCEEL 1118M2

VERKOCHT

VILLA SYMPHONY

Villa Symphony is een moderne villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers. De woning met woonlift is verdeeld over 2 hoofdverdiepingen en een grote onderbouw met o.a. een waskamer met natuurlicht vanuit een Engelse patio. Toegang via privé entree voor de auto aan de zijstraat.

4 SLAAPKAMERS

4 BADKAMERS

WONING 506M2, PERCEEL 1073M2

Prijs v.a. €1.145.000,- excl. BTW en k.k.

VILLA ADAGIO

Villa Adagio is een moderne villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers. De woning met woonlift is verdeeld over 2 hoofdverdiepingen en een grote onderbouw met o.a. een waskamer en multifunctionele ruimte om later in te vullen. Toegang via privé entree voor de auto aan de zijstraat.

4 SLAAPKAMERS

4 BADKAMERS

WONING 514M2, PERCEEL 1005M2

Prijs v.a. €1.181.700,- excl. BTW en k.k.

KOM RESIDENTIAL HARMONY ZELF ERVAREN!

Om u te overtuigen van dit fantastische project, nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend bezoek aan de locatie, bezichtiging van enkele referentiewoningen en een bezoek aan ons kantoor in Moraira waar wij diverse afwerkingsmaterialen hebben tentoongesteld. Neem contact op met ons sales team voor het maken van een afspraak!

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN ONTVANG DE UITGEBREIDE DIGITALE BROCHURE!

Meer Informatie?
Sending

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

© Copyright - Royal Residence Lifestyle 2018