ONS WONINGAANBOD

Weergave
  • Referentie Nummer
  • Prijs
  • Slaapkamers
  • Toegevoegd
  • Woningtype
  • Featured
  • Bouwperceel
Grid
List
RSS

Uniek ontworpen luxe villa in Finestrat

Finestrat, Costa Blanca, Spanje

4Slaapkamer(s)
4Badkamer(s)
16Afbeelding(en)
331
Deze nieuw te bouwen ‘Signature villa’ biedt u een uniek ontwerp en originele architectuur met speciale rondingen welke een lust voor het oog is.De elegante luxe villa met 4 verdiepingen heeft een moderne open keuken, woonkamer en eetkamer op de begane grond, de ruime terrassen rondom de villa zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van het buiten leven.
€1.250.000

Key ready villa in Finestrat

Finestrat, Costa Blanca, Spanje

3Slaapkamer(s)
2Badkamer(s)
15Afbeelding(en)
410
Wat denkt u van direct genieten in deze strakke minimalistische design villa met schitterend uitzicht over de Middellandse Zee?Een ideale ligging in een mooi aangelegde urbanisatie met 24-uursbewaking en vele faciliteiten in de directe omgeving, zoals golfbanen, luxe hotels, restaurants en bars, wellness, shopping malls en diverse pretparken en waterparken.
€980.000

Moderne villa's in Finestrat

Finestrat, Costa Blanca, Spanje

3Slaapkamer(s)
2Badkamer(s)
14Afbeelding(en)
191
Moderne sleutelklare villa. 2 Volgende villa’s zijn in aanbouw en oplevering staat later dit jaar gepland. De prijzen van de 3 woningen variëren tussen de 655.000 en 765.000 euro. Gelegen in een prachtig aangelegde residentiele urbanisatie met 24-uursbeveiliging en excellente infrastructuur.
€695.000

Apartments under construction in Finestrat

Finestrat, Costa Blanca, Spanje

2Slaapkamer(s)
2Badkamer(s)
5Afbeelding(en)
75.89
Moderne appartementen in aanbouw gelegen in een residentiele urbanisatie met 24-uursbewaking nabij vele faciliteiten, zoals golfbanen, luxe hotels, restaurants en bars, wellness, winkelcentra, pretparken en waterparken. Op 15 minuten van de boulevards van Altea en Albir en de uitgestrekte zandstranden van Benidorm.
Vanaf €215.000

Project of designer villas with sea views in Finestrat

Finestrat, Costa Blanca, Spanje

4Slaapkamer(s)
5Badkamer(s)
9Afbeelding(en)
324
Exclusief project bestaande uit 4 nieuw te bouwen state-of-the-art designer villa’s. Ideale locatie met zeezicht in een mooi aangelegde gesloten woonurbanisatie met 24-uursbewaking en vele faciliteiten in de directe omgeving, zoals: golfbanen, luxe 4- en 5-sterren hotels, restaurants en bars, wellness, cinema, shopping centra en pret- en waterparken.
Vanaf €1.500.000

Designer villas to be built in Finestrat with sea views

Finestrat, Costa Blanca, Spanje

3Slaapkamer(s)
2Badkamer(s)
17Afbeelding(en)
325
Moderne nieuw te bouwen designer villa’s met zeezicht in een prachtig aangelegde residentiele urbanisatie met 24-uursbewaking nabij vele faciliteiten, zoals diverse golfbanen en sportfaciliteiten, wellness, luxe hotels, restaurants en bars, shopping centra, cinema en entertainment parken.
Vanaf €850.000

Off plan villa first line to a golf course in Finestrat

Finestrat, Costa Blanca, Spanje

4Slaapkamer(s)
4Badkamer(s)
10Afbeelding(en)
294
Bouw uw droomvilla op een excellente locatie eerste lijn aan de golfbaan in Finestrat in een prachtig aangelegde residentiele urbanisatie met 24-uursbewaking. Vele faciliteiten in de directe omgeving, zoals bars en restaurants, luxe hotels, diverse golfbanen en shopping centra.
Vanaf €1.300.000
    7 Resultaten gevondenPer pagina