ONS WONINGAANBOD

Model Villa Angela

269 m² - Moraira, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Nieuw te bouwen zeer moderne villa Angela op een perceel naar keuze (binnen een passende selectie) aan de Costa Blanca Noord. De villa kenmerkt zich door een strakke belijning, grote raampartijen en een dubbele hoogte van plafond in de living voor een open en ruimtelijke gevoel.

In het souterrain een garage voor twee auto’s. Op de begane grond de entree, gastentoilet, royale woonkamer, moderne open keuken met kookeiland, eetgedeelte, slaapkamers met ensuite badkamer. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan 1 ensuite). Slaapkamers voorzien van inbouw kleerkasten. Privé zwembad en buitendouche in inox. Alle verdiepingen zijn toegankelijk met een lift.

Hoogwaardige afwerking met o.a.: moderne groot formaat grés porcelánico vloeren en tegels. Modern sanitair Roca of Saloni, kwaliteitsaluminium ramen met thermische dichting en veiligheidsglas, LED-verlichting in de woning en op de terrassen, centrale airco met leidingen en centrale verwarming met radiatoren of vloerverwarming. 2 zonnepanelen voor het sanitair warm water.

INCLUSIEF PROVISIE KOSTENRAMING PROFESSIONELE KOSTEN ZOALS: TOPOGRAFIE, GEOTECHNISCHE STUDIE, TECHNICAL MANAGEMENT, ARCHITECT EN TECHNISCH ARCHITECT, GEMEENTELIJKE TAKSEN BOUWVERGUNNING, OCT INGENIEURSCONTROLE, EEC CERTIFICAAT, ALL RISK BOUWPLAATSVERZEKERING EN 10-JARIGE BOUWGARANTIEVERZEKERING. EXCLUSIEF PERCEEL, BTW EN KOSTEN KOPER (NOTARIS, REGISTRATIERECHT, DOSSIER).

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 1016
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : Vanaf €566.500
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Oppervlakte : 269 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 0 m²
Kenmerken
Centrale verwarming
Airconditioning
Lift
Zwembad
Elektrische poorten
Voetgangerspoort
Parkeerplaats op eigen terrein
Garage
Locatie
Land : Spanje
Kustgebied : Costa Blanca
Plaats : Moraira
Breedtegraad : N0° 0' 0''
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 1016
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 3
  • Oppervlakte : 269 m²
  • Aantal keer bekeken : 5411 in 1391 dag(en)
Vanaf €566.500
Interesse? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over dit object.