ONS WONINGAANBOD

New to be built villa on plot of own choice

315 m² - Moraira, Costa Blanca, Spanje

Omschrijving

Minimalistische nieuw te bouwen villa op een perceel naar keuze aan de Costa Blanca. Deze royale villa heeft een split level indeling voor een speelse en ruimtelijke woonbeleving.   

De hoofdentree bevindt zich op niveau van het hoger gelegen gedeelte met hal, hoofd slaapkamer met ensuite badkamer, 2 gasten slaapkamers, badkamer, patio met trap naar benedenverdieping. Toegang tot het woongedeelte via een kleine trap van 70cm. Ruime woon/eetkamer van maar liefst 50m2, keuken met kookeiland en ontbijtbar, bijkeuken, gastentoilet met douche en kantoor welke als extra slaapkamer kan fungeren. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het buitengebeuren met overdekt eetgedeelte, overdekte en open terrassen en een L-vormig privé zwembad van 68m2. In de benedenverdieping een zitruimte/bodega, gang, slaapkamer en badkamer, een gym en technische ruimte voor de installaties. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouw kleerkasten. Basis aangelegde tuin en offroad parking.

De woning wordt zeer hoogwaardig opgeleverd met o.a.: vloerverwarming en koeling via warmtepomp en pre-installatie voor extra airconditioning via split systeem, zonnepaneel van min. 4m2 voor 250l warm water, keuze tussen laminaat parket vloer of groot formaat gres tegels, wanden badkamers met moderne keramische wandtegels en speciale matte plastic verf. In de slaapkamers decoratieve bekleding van de wanden, witgelakte deuren, aluminium kozijnen en dubbele beglazing, gevelafwerking met witte monocapa bepleistering en beton.

De woning is gebaseerd op een perceel van minimaal 900m2. Energielabel C.

Inclusief provisie kostenraming professionele kosten zoals: topografie, geotechnische studie, technical management, architect en technisch architect, gemeentelijke taksen bouwvergunning, OCT ingenieurscontrole, EEC certificaat, All Risk bouwplaatsverzekering en 10-jarige bouwgarantieverzekering. Exclusief perceel, BTW en kosten koper (notaris, registratierecht, dossier).

Basis Details
Woningtype : Villa
Object voor : Verkoop
Referentie Nummer : 1237
Status : Nieuw te bouwen
Prijs : Vanaf €517.000
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Oppervlakte : 315 m²
Bouwjaar : 0
Perceel : 900 m²
Kenmerken
Wijnkelder/bodega
Zwembad
Elektrische poorten
Parkeerplaats op eigen terrein
Berging
Tuin
Vloerverwarming
Locatie
Land : Spanje
Kustgebied : Costa Blanca
Plaats : Moraira
Breedtegraad : N0° 0' 0''
Villa Verkoop
  • Referentie Nummer : 1237
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 3
  • Oppervlakte : 315 m²
  • Aantal keer bekeken : 5303 in 1176 dag(en)
Vanaf €517.000
Interesse? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over dit object.