NIEUWE VASTGOEDMARKT BIEDT VOLOP INVESTERINGSKANSEN

custom-made-villa-3

De vastgoedmarkt in Spanje zit duidelijk in de lift. Er is een groeiende internationale interesse in Spaans onroerend goed. Met name door de veranderde woonwensen van de hedendaagse klanten en de enorme vooruitgang op het gebied van bouwkwaliteiten is nieuwbouw de toekomst. Dit is te merken aan de toename van bouwactiviteiten aan zowel de Costa Blanca als de Costa del Sol.  Massabouw is verleden tijd, de kansen liggen duidelijk  in individuele hoogwaardige nieuwbouw of kleinschalige kwaliteitsprojecten. In de kustzone is er ook een stijgende vraag naar moderne kwaliteitswoningen voor de toeristische korte termijn verhuur.

Deze nieuwe markt biedt volop mogelijkheden voor u als investeerder. Het is juist nu in de opwaartse markt hét moment om in te stappen.

Bent u geïnteresseerd in investeren in vastgoed Spanje en benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in één van onze kantoren in Spanje of Nederland, zodat wij u volledig kunnen informeren over de huidige marktontwikkelingen en unieke investeringsmogelijkheden.

MEER NIEUWS OVER ROYAL RESIDENCE LIFESTYLE

Costa Blanca

Excellent Maastricht MECC
Villa Maribel Altea
Bouwperceel Spanje

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA