• Interieurdesign

    Uw woning compleet ingericht volgens de laatste trends

UW WONING VOORZIEN VAN EEN PERFECT BIJPASSENDINTERIEUR

UW WONING INRICHTEN?

Uw huis is niet compleet zonder een perfect bijpassend interieur. Daarom werken wij voor de inrichting van uw woning samen met diverse gespecialiseerde partners, waaronder één van de meest toonaangevende designerhuizen van Spaanse bodem, Colección Alexandra.

Dit Spaanse familiebedrijf geeft sinds 1994 een luxueuze touch aan de meest schitterende villa’s, paleizen en superjachten. Oprichtster Maria J. Guinot en haar zonen Jacobo en Johnny hebben in de afgelopen twintig jaar in maar liefst 60 landen verkooppunten geopend, waaronder Zwitserland, Engeland, China, Rusland en Qatar. Eén van hun recente projecten is het Londense Heathrow Airport, waar ze de Royal & V.I.P. suites volledig in Colección Alexandrastijl hebben ingericht. Daarnaast werd vorig jaar een unieke boetiek geopend in Azerbaijan, wat de nadruk legt op de wereldbekendheid van het gerenommeerd designbedrijf.

De collectie omvat meer dan 2000 exclusieve artikelen, stuk voor stuk met de hand vervaardigd in het eigen atelier. Of u nu kiest voor moderne meubelen of een klassiek interieur, u kunt bij Colección Alexandra altijd slagen. Net zoals wij draagt het designhuis kwaliteit, vakmanschap en passie voor wonen hoog in het vaandel.

Voor interieuradvies op maat, neem contact met ons op!

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA