UW WONING FINANCIEREN IN SPANJE

FINANCIERING NODIG?

Indien u koopt of bouwt via Royal Residence Lifestyle kunnen wij u in samenwerking met onze Spaanse huisbank interessante financiering aanbieden tegen gunstige voorwaarden.

Inmiddels staan de Spaanse banken weer open voor hypotheken. Niet alleen aan Spanjaarden en residenten, maar ook aan niet-residenten. Tegenwoordig is zelfs een vast rentepercentage mogelijk en een financiering van 60-70% voor een duur van maximaal 20 jaar, afhankelijk van uw leeftijd. Uiteraard onder voorbehoud van taxatie van het onroerend goed en van de studie door de bank van de inkomensdocumentatie van de kandidaat- ontlener.

Tijdens het aankoop of bouwproces zullen wij de mogelijkheden met u bespreken. Vraag alvast naar de algemene voorwaarden indien u op korte termijn de aankoop of bouw van een woning aan de Costa Blanca overweegt.

HOE GAAT ROYAL RESIDENCE LIFESTYLE TE WERK?

ORIENTATIEFASE

Kennismaking

Voor ons is een persoonlijke kennismaking erg belangrijk. In deze stap leren wij u en uw specifieke woonwensen en budget kennen. Hoe duidelijker u kunt aangeven waarnaar u op zoek bent, hoe gerichter wij voor u kunnen selecteren. Dit zoekprofiel is ons uitgangspunt gedurende het verdere koop- of bouwtraject.

Selectie

Binnen ons aanbod aan nieuwbouw woningen kijken wij welke mogelijkheden het beste bij uw woonwensen passen. Wij richten ons bewust enkel op nieuwbouw, gezien deze woningen het beste voldoen aan de huidige standaarden en Europese normen en daarom naar onze mening het gunstigste waarde potentieel hebben voor nu en voor de toekomst. Tevens kunnen we met u bekijken of het bouwen van een woning op de voor u meest aangewezen locatie niet de meest  aangewezen optie is om beter te voldoen aan uw woonwensen. Voor dergelijke nieuwbouw kunnen wij een selectie maken uit ons aanbod bouwpercelen en modellen.

Uiteindelijk zullen we de mogelijkheden aan u voorleggen in functie van uw budget en de criteria die u aangeeft, waarna u onder begeleiding van één van onze medewerkers op locatie aan de Costa Blanca een bezichtiging kan plannen.

Door onze eigen portefeuille, onze samenwerking met vele lokale makelaars en de mogelijkheid om custom made te bouwen, kunt u onder begeleiding van Royal Residence Lifestyle uw droomhuis  zeker realiseren.

Bezichtiging

Op basis van uw keuze inzake woonwensen en van het budget dat u aangeeft, laten we u graag de diverse opties aan de Costa Blanca zien. Dit geeft u pas de beste indruk en gevoel van de mogelijkheden. Indien u onder onze begeleiding wilt bouwen,  zullen we grondstukken met u bekijken en enkele referentiewoningen, zodat u de aangeboden bouwkwaliteit kunt beoordelen.

Financiering

Tijdens deze oriëntatiefase kunnen we ook globaal met u de mogelijkheden voor financiering bekijken. Een definitieve berekening zal pas bij serieuze interesse voor een bepaalde woning  gebeuren op basis van taxatie en studie van de inkomensdocumentatie van de kandidaat- ontlener.

VERVOLGFASE

Heeft u op basis van deze bezichtiging een keuze kunnen maken?

Dan zullen we u volledig begeleiden gedurende het vervolgtraject, of u nu een nieuwbouw woning wilt kopen of bouwen. Voor dit vervolgtraject werken wij samen met een vast en professioneel team van o.a. gestoria’s, notarissen, architecten, technisch architecten, topografen, geologen en diverse bouwbedrijven gespecialiseerd in de verschillende bouwstijlen.