UW TRENDY DESIGN VILLA OP ÉÉN VAN DE BESTE LOCATIES AAN DE COSTA BLANCA

Topproject met prachtige betaalbare design villa’s in Finestrat p een uitstekende locatie met vele faciliteiten in de directe omgeving, zoals: shopping centra, luxe 5-sterren hotels, diverse golfbanen en amusementsparken zoals Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar. Op slechts 10 minuten van het typisch Spaanse dorp Finestrat, 15 minuten van de bouelavards van Altea en Albir en de uitgestrekte stranden van Benidorm en 40 minuten van Alicante Airport. Het schitterend achterliggend berggebied is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers.

De villa’s hebben mooie tijdloze designs, goed doordachte indelingen en worden gebouwd volgens de laatste normen.

De woningen zijn niet alleen geschikt voor eigen gebruik (zowel permanent als voor vakantiegebruik), maar ook uitermate geschikt voor verhuur.

2 VOORBEELDWONINGEN GEREED VOOR BEZICHTIGING! EERSTE HUIZEN REEDS VERKOCHT!

Villa’s beschikbaar vanaf €298.000,- excl. BTW en k.k.

DE VILLA’S

VILLA TYPE A

Moderne gelijkvloerse villa (134m2) met entree, hal, woon/eetkamer met moderne open keuken, berging, 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 ensuite) en een groot dakterras van ca. 38m2 met prachtig panoramisch zicht op de Middellandse Zee. Optioneel: onderbouw. Percelen tot 504m2.

Vanaf €298.000,- excl. BTW en k.k.

VILLA TYPE B

Moderne gelijkvloerse villa (133m2) met entree, hal, woon/eetkamer met moderne open keuken, directe toegang tot terras en zwembad van 31m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 ensuite) en een groot dakterras. Optioneel de mogelijkheid voor een grote onderbouw met natuurlijk daglicht van maar liefst 92m2. Percelen tot 516m2.

Vanaf €335.000,- excl. BTW en k.k.

VILLA TYPE C

Moderne villa (130m2) met 2 verdiepingen. Op de bovenverdieping entree met traphal, 2 slaapkamers, 2 badkamers en suite, terras. Op de benedenverdieping woon/eetkamer met moderne open keuken. Slaapkamer en badkamer. Toegang naar de tuin met terras en zwembad van 32m2. Percelen tot 504m2. Optioneel: onderbouw met voorterras ca. 77m2.

Vanaf €339.000,- excl. BTW en k.k.

VERHUUR

Deze prachtige woningen zijn ideaal voor verhuur gedurende het gehele jaar vanwege het ideale klimaat van de Costa Blanca, de uitstekende bereikbaarheid en de vele faciliteiten in de directe omgeving. Royal Residence Lifestyle voorziet in reele verhuurprognoses. Een uitstekende investering voor nu en in de toekomst.

FINANCIERING

Royal Residence Lifestyle kan u in samenwerking met onze Spaanse huisbank interessante financiering aanbieden tegen gunstige voorwaarden. Tegenwoordig is zelfs een vast rentepercentage mogelijk en een financiering van 60-70% voor een duur van maximaal 20 jaar, afhankelijk van uw leeftijd en inkomensgegevens.

KOM KIJKEN! PLAN EEN BEZICHTIGINGSTRIP!

Bent u naar aanleiding van deze informatie verder geinteresseerd, neemt u dan contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging onder begeleiding van één van onze Nederlandstalige salesmedewerkers. De beste indruk krijgt u pas op locatie.

CONTACTFORMULIER

Meer Informatie?
Sending

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA