• Heeft u koopplannen?

    We begeleiden u graag bij de koop van uw droomhuis aan de Costa Blanca.

UW HUIS KOPEN AAN DE COSTA BLANCA ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING

HEEFT U KOOPPLANNEN AAN DE COSTA BLANCA?

Royal Residence Lifestyle S.L. biedt u een topselectie aan van de mooiste huizen aan de Costa Blanca in het midden en hoger segment. Van prachtige villa’s met panoramisch zeezicht of wijds uitzicht over valleien en heuvels of gelegen in residentiële urbanisaties, beach villa’s eerste lijn zee tot luxe landhuizen in finca stijl op grote grondstukken. We voorzien in zowel nieuwbouw woningen als premium resale woningen geselecteerd op locatie, kwaliteit, prijs en woongenot.

Bij de aankoop van een woning in Spanje komt er veel op u af. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed in Spanje, adviseert en begeleidt ons meertalig team u graag gedurende het complete aankooptraject; vanaf de selectie van geschikte woningen, de bezichtigingen ervan tot en met de onderhandelingen en notariële overdracht van uw droomhuis.

Voor een uitgebreide dienstverlening  werkt Royal Residence Lifestyle samen met diverse professionals zoals assessors, accountants, advocaten, verhuurbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en banken.

ALS U KOOPPLANNEN HEEFT KUNT U ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN, WE GEVEN U GRAAG ADVIES!

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA