ROYAL RESIDENCE LIFESTYLE: UITGEBREIDE DIENSTVERLENING

DIENSTEN

Royal Residence Lifestyle is een multi disciplinair vastgoedbureau gespecialiseerd in hoogwaardige nieuwbouw in Spanje aan de Costa Blanca.

Wij bieden u een turnkey concept voor de realisatie van hoogwaardige nieuwbouw villa’s aan de Costa Blanca, waarbij we onze klanten gedurende het complete bouwproces adviseren en begeleiden, zowel technisch als administratief. Van de selectie en aankoop van het bouwperceel, het ontwerp en ontwikkeling van de woning, tot aan de bouw en oplevering. We voorzien hiervoor voor de klanten, die met ons het bouwproces in gaan, in een zeer ruim aanbod aan bouwgronden op de mooiste locaties.

Voor de complete dossierbegeleiding verzorgen, waaronder o.a. het aanvragen van het fiscale NIE nummer, assistentie bij het openen van uw Spaanse bankrekening, controle van de reservering- en koopovereenkomst of van het bouwcontract, voorbereiding, begeleiding en vertaling bij notariële ondertekening van aktes en aanmelding bij de nutsbedrijven en officiële instanties. Ook voor bemiddeling bij de verzekering of financiering van uw woning kunt u bij ons terecht. We hebben hiervoor directe contacten met diverse geselecteerde verzekeringsmaatschappijen en banken.

Daarnaast ontwikkelt Royal Residence Lifestyle in samenwerking met gespecialiseerde partijen innovatieve bouwconcepten, zoals FORM-A Home. Concept voor de realisatie van betaalbare en energiezuinige high-tech designwoningen op basis van een revolutionair staalbouwsysteem. Hét antwoord op toekomstgericht bouwen en uniek aan de Costa Blanca.

Royal Crew

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA