Bouwgrond Spanje

BOUWGROND COSTA BLANCA, SPANJE

Bent u op zoek naar bouwgrond in Spanje? Als nieuwbouwspecialist heeft Royal Residence Lifestyle voor haar bouwklanten een zeer groot en gevarieerd aanbod aan grondstukken, bouwgrond, bouwkavels, percelen en bouwpercelen aan de Costa Blanca in Altea, Calpe, Benissa, Benissa Costa, Moraira, Benitachell, Javea en Denia.

Laat u zich bij de selectie en aankoop van een bouwkavel in Spanje goed adviseren over de bebouwingsmogelijkheden. Bij Royal Residence Lifestyle hebben wij de nodige technische kennis en ervaring in huis.

Royal Residence Lifestyle is DE aanbieder van bouwgrond in Spanje.

ONS AANBOD GRONDSTUKKEN

Weergave
  • Referentie Nummer
  • Prijs
  • Slaapkamers
  • Toegevoegd
  • Woningtype
  • Featured
  • Bouwperceel
Grid
List

3 Percelen te koop in Moraira

Moraira, Costa Blanca, Spanje

3Picture(s)
2,409
Aantal keer bekeken:24
3 Hellende percelen van 803m2 met vlak plateau voor de bouw van een villa in Moraira. Oost oriëntatie. Privé eigendom. Dicht bij de tennisbaan en social club van Solpark en supermarkten. Op slechts 3 minuten van de zandstranden en het centrum van Moraira. Deze percelen zijn reeds gesegregeerd en locatie een in aangelegde straat met elektriciteit en waterverbindingen.
€600.000

Vlak perceel met zeezicht in Altea

Altea, Costa Blanca, Spanje

6Picture(s)
1,010
Aantal keer bekeken:47
Uitstekend vlak perceel nabij de Don Cayo Golfbaan met zeezicht over de baai van Altea. Gelegen in een urbanisatie op slechts 2 km van de stranden en winkels. Zuidwest oriëntatie. Benieuwd naar de mogelijkheden om op dit perceel uw droomvilla te realiseren? Neem contact met ons op.
€195.000

Royaal perceel met valleizicht in Javea

Jávea, Costa Blanca, Spanje

10Picture(s)
2,324
Aantal keer bekeken:64
Hoger gelegen perceel aan de voet van het Montgó gebergte met prachtig valleizicht. Zuidoriëntatie.Exceptioneel groot perceel waarop het mogelijk is onder begeleiding van het team van Royal Residence Lifestyle uw droomvilla te bouwen. Gelegen in een rustige residentiele omgeving met elektriciteit- en wateraansluitingen.
€299.000

Perceel met goed zeezicht in Benimeit

Moraira, Costa Blanca, Spanje

6Picture(s)
800
Aantal keer bekeken:148
Steil grondstuk in Moraira  in de zeer gewilde zone van Benimeit,  met mooi zeezicht . Zuid-oriëntatie. 7 minuten van de kustweg met faciliteiten voor shopping, bars en restaurants en 10 minuten van San Jaime Golf. Goede verbinding met het centrum , de jachthaven en het zandstrand van de bekende kustplaats Moraira, met Teulada en met de oprit van de autostrade Alicante-Valencia.
€350.000

Hellend perceel in Javea dicht bij faciliteiten

Jávea, Costa Blanca, Spanje

2Picture(s)
1,298
Aantal keer bekeken:232
Hellend hoekgrondstuk in Javea . Oost-oriëntatie. Aan deweg die de Arenal met de Cabo de la Nao verbindt met faciliteiten voor shopping, bars en restaurants en tennisbanen.In een residentiële groene buurt met vooral Mediterrane villas in volgroeide tuinen  en enkele recente moderne constructies.
€160.000

Hellend perceel met oost orientatie in Javea

Jávea, Costa Blanca, Spanje

2Picture(s)
1,001
Aantal keer bekeken:207
Hellend grondstuk in Jávea met open uitzicht over het landschap. Oostoriëntatie.  Dichtbij de verbindingsweg tussen de Arenal en Cabo de la Nao met faciliteiten voor tennis, shopping, bars en restaurants. Gelegen in een residentiële groene buurt met vooral Mediterrane villas in volgroeide tuinen en enkele recente moderne constructies.
€130.000

Te koop perceel in Benissa met zeezicht

Benissa, Costa Blanca, Spanje

6Picture(s)
803
Aantal keer bekeken:111
Hellend grondstuk met mogelijke toegang via twee straten, gelegen naast een groene zone in een residentiële buurt met vooral Mediterrane woningen met volgroeide tuinen. Zuid oriëntatie.  Minder dan 5 minuten van de kustweg Calpe-Moraira met allerlei faciliteiten , 10 minuten van San Jaime Golf,  5 minuten tot het watersport centrum van Les Bassettes.
€153.750

Trapsgewijs perceel met zeezicht in Moraira

Teulada, Costa Blanca, Spanje

4Picture(s)
10,012
Aantal keer bekeken:194
Trapsgewijs grondstuk met vlak plateau geschikt voor de bouw van een villa in traditionele stijl met zwembad. Zuidoriëntatie.  Uitzicht over de vallei en de heuvels en zeezicht richting  de baai van Moraira .
€185.000

Perceel in Calpe met zeezicht te koop

Calpe, Costa Blanca, Spanje

3Picture(s)
875
Aantal keer bekeken:180
Percee in Calpel met een interessante breedte aan de straat op een rustige locatie aan een binnenweg. Zeezich.  Oost-oriëntatie.  Dit plot is geschikt voor de bouw van een villa met twee verdiepingen en privé zwembad. Dichtbij het station van de lokale trein en bussen. Op 5-10 autominuten van de zandstranden van Calpe en de vele faciliteiten die deze populaire  kustplaats te bieden heeft .
€160.000

Te koop in prijs verlaagd perceel in Javea

Jávea, Costa Blanca, Spanje

1Picture(s)
1,000
Aantal keer bekeken:283
Opwaarts hellend perceel op slechts 1,5km van het Arenal strand van Jávea. Het perceel is voorzien van aansluitingen elektriciteit en is gelegen in een residentiele omgeving dicht bij alle faciliteiten.
€129.000

Te koop 2 percelen in La Nucia

La Nucia, Costa Blanca, Spanje

1Picture(s)
3,524
Aantal keer bekeken:157
Te koop: 2 Percelen welke samen worden verkocht, waarvan 1 van 1790m2 en de andere 1734m2 op een hoek welke bestemd zijn voor de bouw van 2 vrijstaande villa’s met prive zwembad of om verder op de delen in kleinere percelen. Eén is rechthoekig en de andere L-vormig. Beide zijn vlak en zuidoost oriëntatie. Op korte afstand van de hoofdweg van Benidorm naar La Nucia.
€588.000

Te koop 2 hoekpercelen in La Nucia

La Nucia, Costa Blanca, Spanje

2Picture(s)
800
Aantal keer bekeken:129
2 Hoekpercelen van 800m2 en 837m2 van 184.000 euro per perceel. Redelijk vlak en bouwvriendelijk. Zuidoriëntatie. Op slechts een korte afstand van de hoofdweg van Benidorm naar La Nucia met alle faciliteiten dicht bij, zoals restaurants en supermarkten. 5 Autominuten van sportcentra van La Nucia met zwembad. 10 Minuten van Benidorm strand, commercieel centrum en de golfbanen van Finestrat.
€184.000
52 Results returned.Per Page
Meer Opties
Excellent Maastricht MECC

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA